Alüminyum ve PVC Doğrama

24.07.2020
Alüminyum ve PVC Doğrama

Alüminyum ve PVC doğrama hizmeti ile siz de tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılaşabilirsiniz. Firmamızın sizler için özel olarak sunduğu alüminyum ve PVC doğrama hizmeti ile çeşitli ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Alüminyum ve PVC doğrama hizmetimiz ile ilgili detaylı bilgi almak için web sitemizde yer alan iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.

Alüminyum Doğrama Nedir?

Alüminyum doğrama, alüminyum profillerini kesilerek işlenmesini ifade etmektedir. 6 metreye kadar uzunlukta ki alüminyumların kesilmesi ve işlenmesini ifade eden alüminyum doğrama pencere, kapı, cam balkon gibi sistemler ile hayatımızda yer almaktadır. Alüminyum doğrama kendi içerisinde ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız olmak üzere 2ye ayrılmaktadır.C60 yalıtımsız profiller ve aldoks gibi yalıtımsız profiller farklı alüminyum profillerden oluşmaktadır. Alüminyum doğramanın maliyeti son derece yüksek olduğu için çok daha az tercih edildiğini ifade edebilmek mümkündür. PVC doğrama alüminyum doğramaya göre daha az maliyetlidir. Bu nedenle PVC doğrama çok daha yoğun bir şekilde talep görmektedir.

PVC Doğrama Nedir?

PVC doğrama pencere ve kapı sistemlerinde son zamanlarda sık sık tercih edilen bir malzeme olan PVC’ye şekil verilmesini ifade etmektedir. Poli Vinly Klorid isimlerinin baş harfleri ile adlandırılan PVC çeşitli katkı maddeleri ile harmanlamak yüksek sıcaklıklarda eritilir ve şekillendirilir. Plastik haline getirilen PVC kapı, orta kayıt ve kanat gibi paneller için de kullanılmaktadır. Pek çok avantaj sunması nedeni ile yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. PVC doğramanın su sızdırmazlık seviyesi son derece yüksektir. Bu nedenle yoğun bir şekilde talep görmektedir. Bunun yanı sıra son derece şık ve estetik bir görünüme sahiptir. Özellikle ev dekorasyonunu önemseyen kişiler PVC doğramayı sık sık tercih etmektedir. Bakımının da son derece kolay olması ve onarım masrafı gerektirmemesi PVC doğramanın kişilere sağladığı bir diğer önemli avantajdır. Ayrıca PVC doğrama kolayca çürümez ve paslanmaz. Bu da söz konusu ürünlerin uzun süreli bir kullanım ömrüne sahip olmasını sağlamaktadır. Yenilikçi tasarımları ile tüm dikkatleri üzerine çeken PVC doğramayı siz de tercih edebilirsiniz.

Firmamız kurulduğu günden bu yana PVC doğrama ve alüminyum doğrama hizmeti sunmaktadır. Siz de söz konusu ürünler ile ilgili destek almak istiyor ve kaliteli bir şekilde bu ürünlere sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Firmamız ile iletişime geçerek PVC doğrama ve alüminyum doğrama alanında detaylı bilgi alabilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.



Tümü